Pages

Translate

Monday 22 September 2014


Fuuuuu ...



Pramerkiau akis ... Na ... Ne tai, kad pramerkiau, bet praplesiau siek tiek ir vel uzsimerkiau. O tai reikia , kad jau rytas. 

Nors ne ... tai dar nieko nereiskia, nes akus uzmerktos ir snaudulys sikmingai jas laiko prispaudes. 

Keltis pamyzt ? Ar dar kiek ... pakentet ? Na ... iki per akis neims verztis. Nes kol guliu ir burnos nepraveriau ... gresmes kad issitaskysiu, kaip ir nera. 

O cia dar jauciu, kad manyje vykusi chemine reakcija, per visa miego perioda, prigamino duju. Ot kur neukiskumas. Tiek gero ir be naudos velniop nueina. Ale ka padarysi? Juk neprisitaisysi prie subines duju kaupimo rezervuaro. 

Guliu. Nejudu. 

Akys uzmerktos, mintys kazkokios muilinos. Kunas vatinis. Lyg ir yra, bet toks visas, kaip nuorintas. Nors aktyvios gyvybes zenklai jau labai ryskus. Nes myzt jau vis konkreciau norisi, o ir jauciu, kad tuoj tuoj driokstelsiu. Bet dar vis valia ugdau, Nepasiduodu kitaip sakant. 

Siaip jau, pagal viska, gal ir reiktu keltis. Na, bet mano katrybe juk ... galazine. O ir valia turiu. O ir tas miegutis taip maloniai akis prsipaudes laiko. Liapota. Kaifiecas.Saldus ryto malonumas. 

O cia dar mintis paskudna nusipaise, kad visai nieko butu ir uz papo pasilaikyti ir per nuoga uzpakaliuka zmonikes perbraukti. Bet beda ... Ner jos. 

Na kodel ner tos stebuklingos lydekos, norus pildancios? A ? O tai butu visai neblogai rytinis pasiciupinejimas po nuostabu moters kuneli. 

Pilve kazkas suburbuliavo, tyliai cypdamas ir astriai brezdamas viena sona pasislinko subines link. 

Nu nifiga sebe ... Nejau dar ir rytinis sudas, atrieda, atidunda ??? Nes tai jau butu kakastrofa. Kuri nepaliktu jokio sanso imperatoriskam poisiui po pabudimo. Nors ... sansas yra. Visai kaip vaikysteje. Pavarei po savimi ir ... lauk kol kas uzuos ar ateis taves patikrinti. 

Na, bet tokios perpektyvos kazkaip negunde negunde. Ir tam buvo ganetinai objetyvios priezastys. Nes ... gulet apsisikus mano amziuje ... O dar ir dreknoje lovoje ... 

Jo ... Na ir mintys rytines. 

Vel kazkas suburbuliavo. Kliunktelejo lyg atitrukes. Ir subinej spaudimas dar kiek sukilo. 

Ot gyvenimelis. A ? Tik tik isisvajok. Tik tik, rodos, palaima ateina ir te tau ... 

O akytes dar gan saldziai sulipusios. MIegucio svaigulis dar vis kaip rukas gaubia, vysto mane ir lyg sakutu, kad nebuk durnas ... gulek ... gaudyk malonumus ir nesuk sau galvos. 

Gal ir nesukciau sau tos galvos. Bet va, mintis apie zmonos krutis ... Jos dailiai riesta uzpakaliuka ... O kokios pas ja slaunys ... O tarp slaunu koks daigciukas ... 

Ir kaip patvyrtindamas mano zodzius, amzinai maskatuojantis, staiga eme reikstis kaip ir ... retsykiais isdidziai stovintis. 

Nu psio ... Visi ryto simptomai kruvoje. Beliko tik konferencija parvesti - " Rytas. Ryto aktualijos. Ir rytiniu aktualiju prioritetu pasirinkimas." 

O ka ??? Variantu ne vienas. Vadinasi ... pakankamai demokratiska aplinka. Rinkis. Bet ... Va cia ir slypi ta kiauliska demokratijos saknis. Ta ... kurios niekas ir niekadaa nemato per savo aklus norus tureti ... tureti ... Ir kas svarbiausia, tos vadinamos demokratijos kiauliskumo nemato butent demokratijos noretojai, o ne demokratijos turetojai. Nes ... noreti, tai tas pat, kas atidarius duonraike laukti kol i ja pasipils kepti karveliai. O tureti ... tai reiskia, kad adekvaciai vertinti visas galimybes ir sansus realiems poreikiams patenkinti, o ne svajoti ilgesingai graudu zvilgsni dangun inbedus. Tad galutiniame rezultate visad laimi tos demokratijos turetojai ir siulytojai, o noretojai ... taip ir like su savo amzinais norais ir trupiniais nuo tu noru. 

Tingiai tingai ... prasimerkiu. 

Ne .... Ne todel kad jau noriu atsimerkti, Ne. Tiesiog jauciu, grieztai jauciu, kad visdines separatistines jegos apsijunge, konsolidavosi ne juokais ir gresia ziaurus susidorojimas su mano kantrybe ir valia. 

Nieko nebus. Teks imtis krastutiniu priemoniu ir visa valdyma perimti i savo rankas, antraip, vidinis maistas, peraugs i nevaldoma stichija, kurios pasekmes ... liudnos ir su nemaloniu kvapeliu. 

Taip kad ... Uzurpuoju valdzia, ivedu prezidentini valdyma ir ropsciuosi is lovos. 

O kaip kitaip ??? Juk vienas izymus mafijos bosas kaip pasake ? Jei nori, kad reikalas butu atliktas tiksliai, kruosciai ir laiku ... Tai turi padaryti pats. 

Na va. Kojos jau ant grindu ir signalizuoja, kad per nakti spejo atvesti nuo palikto atverto lango. Akys dar vis tokios pat muilinos, kaip ir mintys galvoje. 

Atsiremiu rankomis i sofos krasta ( ar neminejau, kad miegojau savo darbo kanmabaryje, kur ir nuluzau, kazkur apie ryta, kai jau praktiskai knapsejau ties klvatura, o raides eme pacios begioti ). Atsiremes mobilizuoju jegas atsistumti atsikelti, issitiesinti ir ... 

A jomajo ... Kol viska planavau ir bandziau planingai ivykdyti, pajauciau, kaip subines klpapanas, net ir budamas man istikimas, kiek suvibravo, bet nebesulaike separatistiniu jegu provercio spaudimo ir kambaryje buskambejo ... 

Ne ... Ne joks pyrst. Siaip ... silpnai skystas, nei tai sviptelejimas, nei tai sniosktimas. Kitaip sakant ... Force majeure. 

Nu nafig. Jei dar kiek cia svaigsiu su jumis kokios tos rytines minytys ir pojuciai ... Tai man nutiks grynai kaip tam suniui Sacharoje, kai ilgai belakstes po dykuma medzio paieskoje ... Galutiniame rezultate, visgi, apsimyzo. 

Gal jums ir malonu skaityti ir krizenti, kaip as cia savo atpasakoju elementaria fiziologija, bet as jauciu, kad man tas pasibaigs liudnai, jei neatsiplesiu nuo klavos. 

Klava ... Klava ... Koks grazus moteriskas vardas. 

Tpfu po perkuneliais. Ir vel mintys perkunai zino apie ka. 

Psio ... Manes neliko. 

Isnykau skubiam vidines politikos pertvarkynui. 

Bet labai daug vilciu nedekite. Vistiek grisiu. Nes galvoje jau kie sviesiau, o ir mitnys, jau visai nieko ... tokios. Net paskusvenu yra. Bliatskos tokios ... 

Oi ... 

Vel ... 

Separatistai selsta, galas dreksta, akys tuoj tuoj is orbitos islys, o rankos sudo tikrai nesustabdys. 

Paaaalauuukyt ... Jau ... Jau 

Nu nafig ... Durys ... 

Dangtis ... 

Fuuuuu ...

No comments:

Post a Comment