Pages

Translate

Thursday 31 July 2014



Mylima zmona …

Mylima zmona …

Velnias, kokie malonus zodziai. Tokie silti, tokie artimi, kad net rodos,jau  jau jauti ta siluma, ta kuna …

Mylima zmona …

Juk tai viskas susieta su tokiu nuostabiu zodziu … Meile. 

Meile … Tai ko reikia kiekvienam ir ko iesko kiekvienas. O kas bjauriausia … net ir po daugelio metu … Vis dar ieskoma, nes ta Meile, kur buvo … Jei dar netapo dalimi buities ir neisbluko … Tai ji jau jau nebeta, kokios visi troksta … Romantiska … Meile. Is serijos Santa Barbara.

Mylima … zmona.

Kas tai ???

O gi tai, kad mylimiausias zmogus – zmona.

Zmogus, uz kuri, niekada ir nieko artimesnio nera buve ir niekada nebus.

Nebus …  O del to pasidaro taip gaila ir pikta … kad nors pasiusk. Ypac del to, kad daugiau nieko apart jos nebus …

Taip … Mylima zmona …

Pasiziuri i veidrodi, perbrauki pirstais per raukslemis isvagota veida, suveli paskutinius tris plaukus ant galvos bebaigiancios supanaseti su bilijardo kamuoliu ir dar kart pagalvoji – Mylima zmona … Viskas kas tau ... beliko.

Nes visam kitam, tu jau ne tai kad … nereikalingas, bet tiesiog neidomus, kaip ir niekam neidomus vos besivelkantis kuinas, nuleista galva ir tik salia pasirodziusios kumelaites, pakeliantis savo spranda kiek jam dar leidzia sveikata, bet ir tai trumpam. Metai ne tie, o ir jegos ne tos, kad paskui jas … kumelaites lekti zovada, kai kas penkios minutes norisi atsiremti i kokia nors tvora, ar kuola, kad atgauti kvapa, kuris seniai seniai isbarstytas dar iki to laiko, kai jau atsirado poreikis … Mylimai zmonai.

Mylima … zmona.

Butinai tokios reikia. Butinai.  Ypac senatvej, kad butu kam tau stikline vandens paduot ir jaustis esant kazkam reikalingu reikalingu, paduodant stikline vandens …


O kam gi daugiau reikalinga … Mylima zmona.