Pages

Translate

Friday 3 January 2014




Karmos gramdymas ...




Velniai mane rautu ... Kuom aš prestenis už bet kurį kitą ?

Niekuom.

O jei jau taip ... Tai nusprendžiau ir aš, savo karmą, pasigramdyti. Pasivalyt. Pravėdint.

Nors kas tai yra ... nė pat Viešpatėliausias su visais viešpatukais nežino. Nors skamba gražiai ir taip mįslingai ... Karma ...

Na, o kad būtu komplektukas, tuo pačiu ir čiakras atvert ventiliacijai. A lia pasijungti prie Kosmos ir iš ten pasosemti gyvybės ir sveikatos eleksyro, bei Didžiojo Informacijos Srauto siunčiamų žinių man.

Na su tom čakrom tokia byyyjūnienė kaip ir su karma. Bet koks skirtuma ar ne ? Svarbu prasiventiliuosi ... žinių gausi ir būsi tobulas tobulas.

Tiesa ... Pilnam komplektui reikia dar ir jogos šmotą turėti. Pofig kad tai gimsnastika, bet skamba ... taip pat gerai Yoga ...

Nusitvėriau jogos knygą ... Lapas, du ... Ir supratau ant smūgio ... Joga ... ne man. O dar žvilgterėjau žemyn ... kur ištvatintas į šonus, keturių kotlietukų, puskibirio bulbų košės su spirgais ir alaus tejetos butelaičių, pilvas grasino ir visai, kojas paslėpti nuo manęs ... Aiškia supratau, kad joga ... tikrai ne man. O tik badaujantiems Indijos varguoliams. Nes turtuoliai tuom neužsiiminėja ir veltui laiko negaišta.

Na ... atmetus jogą, liko dar čakros ir karma. Ne taip jau ir blogai.

Tad nusprendžiai pradžiai pasijungti prir Kosmosi ir prasiventiliuoti jo pagalba, bei protingesniu patapti.
Ale ir ten velniava ... Tai Kundaliniai kažkokie, tai Sachara ar Sachasrara. Vien žo ... Jovalas atsakantis. Nors nemeluosiu ... Viena čakra buvo sudominusi. Tai seksualinė. Ir jei ne ji ... būčiau net neskaitęs to mūtinio. Bet ne ... Ėmiau skaityti ... Ir kai priėjau prie Trečios akies čakros ... Supratau, kad man jau sočiai ir per akis.

Na va ... Liko tik ... Karma.

O kadangi jau buvau pasimokęs su joga ir čakromis ... Tai nusprendžiau, kad tą Karmą bus galima ir apsignaibyti, geriant šalto alūčio ir paleidus kvapnios cigarilos dūmų ratilus vietoje smilkalų.

Bet čia, kažkaip lyg ir nejaukiau pasijutau. O ką pasakys žmonės ??? Kaip jiems paaiškinsiu kodėl dabar taip bac ... ir nesidomiu nei čakromis, nei karma ?

Ir čia man pistelėjo išganinga mintis, nes tolimiausiame kampe ... prispausta likusios literatūros blizgėjo Biblijos nugarėlė.

Va ir atsakymas. Gatavas taip sakant.

Aš kur gyvenu ??? Krikščioniškam krašte. Išvada kokia ??? A ne mūsų tai biznis karmos visokios ir čakros. Juo laabiau kad Biblijoja aplamai nieko nessakoma, kad save reiktu kankinti kažkokia tai imantria gimnastika.

Psio ... Viskas gražiai sugulė in lentinukes ir pasijaučiau tikru krikščioniu.

O tai ... Karmos ... Čakros ...

Va tik Kamasutra, gyvatė, ramybės neduoda.

Kaip čia ją pritaikius sau ... Kad gautusi krikščioniškas pasitratinimas, bet tik su visais tai navarotais ir ir išsidirbinėjimais.

Teks eit butelaitį nusitvert ir pastudijuot biski istoriją. Nes ten kažkas tokio yra, tuose senuose laikuose, kur vėliau šmikiai kryžiokai viską ištrynė.

Atsistojau staigiai ir kad dės dieglys per Kundalinį ... Net atgal krėslan žnegtelėjau.

Jooo ... nusėdėjau savo subinę taip bemąstydamas. Visiškai užspaudžiau pirmapradę jėgą. Bet ir jai, reikėjo gi rasti vietą, kur įsitaisyt ... subinėj. Kad paskui per maumonėlį, dar ir lėkt Kosmosan.

Matyt teisūs tie, kurie sako ... Ans nabagas, tik per subinę mąsto.

Va tau ir karma ... čakros ... ir trečia akis.

Greičiausiai ji rudos spalvos.

No comments:

Post a Comment